Hyacinth macaw

//Hyacinth macaw
Hyacinth macaw 2017-06-20T15:10:59+00:00

[vc_row css=”.vc_custom_1437647288649{margin-bottom: 40px !important;padding-top: 50px !important;}”][vc_column][vc_row_inner el_class=”lpd-animation”][vc_column_inner width=”1/4″][vc_wp_custommenu nav_menu=”75″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_single_image image=”5292″ img_size=”1200″][vc_separator color=”white”][vc_column_text]

HYACINTH MACAW

[/vc_column_text][vc_column_text]Anodorhynchus hyacinthinusThe Hyacinth macaw is the biggest parrot of the world.[/vc_column_text][ultimate_spacer height=”20″][vc_column_text]WEIGHT : 1,3 to 1,7  kg

FOOD : Fruits and seeds

THREATS : Deforestation, poaching (illegal pet trade, meat and feather).

RED LIST : Vulnerable

 

MORE INFO :

Family : Psittacidae
Habits : gregarious
Egg-laying : 2 eggs
Incubation : 28 days
Longevity : up to 60 years[/vc_column_text][vc_single_image image=”5102″ img_size=”1200″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]