Buffon’s macaw

//Buffon’s macaw
Buffon’s macaw 2017-06-18T09:13:17+00:00

[vc_row css=”.vc_custom_1437647288649{margin-bottom: 40px !important;padding-top: 50px !important;}”][vc_column][vc_row_inner el_class=”lpd-animation”][vc_column_inner width=”1/4″][vc_wp_custommenu nav_menu=”75″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_single_image image=”3279″ img_size=”1200″][vc_separator color=”white”][vc_column_text]

BUFFON’S MACAW

[/vc_column_text][vc_column_text] Ara ambiguus

WEIGHT : 1,2 to 1,4 kg

FOOD : Fruits and seeds

THREATS : Deforestation, poaching (illegal pet trade, meat and feather).

RED LIST : Endangered

 

MORE INFO :

Family : Psittacidae
Habits : pairs or gregorious
Egg-laying : 2 to 3 eggs
Incubation : 28 days
Longevity : 50 to 80 years[/vc_column_text][vc_single_image image=”5077″ img_size=”1200″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]