Lemur Catta

//Lemur Catta
Lemur Catta 2017-06-20T15:22:26+00:00

[vc_row css=”.vc_custom_1437647288649{margin-bottom: 40px !important;padding-top: 50px !important;}”][vc_column][vc_row_inner el_class=”lpd-animation”][vc_column_inner width=”1/4″][vc_wp_custommenu nav_menu=”75″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_single_image image=”2827″ img_size=”1200″][vc_separator color=”white”][vc_column_text]

LEMUR CATTA

Lemur cattaDuring “smell fights”, males shake their tail on top of their head to secrete smell.WEIGHT : 3 kg

FOOD : Fruits & insects

THREATS : Poaching (meat and illegal pet trade), deforestation (pasture and charcoal).

RED LIST : Near endangered

ECO-GESTURE : Recycle paper and prefer recycled and certified paper to cut waste. The production consumes 3 times less energy.

 

MORE INFO :

Family : Lemuridae
Habits : gregarious
Gestation : 6 months
Litter : 1 to 4 babies
Longevity : 20 years[/vc_column_text][vc_single_image image=”2828″ img_size=”1200″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]