Greater rhea

/Greater rhea
Greater rhea 2017-06-18T12:25:11+00:00

[vc_row css=”.vc_custom_1437647288649{margin-bottom: 40px !important;padding-top: 50px !important;}”][vc_column][vc_row_inner el_class=”lpd-animation”][vc_column_inner width=”1/4″][vc_wp_custommenu nav_menu=”75″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_single_image image=”5196″ img_size=”1200″][vc_separator color=”white”][vc_column_text]

GREATER RHEA

Rhea americanaTThis cousin of the ostrich is the biggest bird of the American continent.
He does not fly but quickly runs by making steps of 1,50 m. His speed can reach 60 80 kph.WEIGHT: 20 to 30 kg

FOOD : Grass, fruits, seeds, leaves, insects.

THREATS : Loss of habitat, poaching (meat, skin, fat and feathers).

RED LIST : Near threatened

 

MORE INFO :

Family : Rheidae
Habits : gregarious
Egg-laying : 2 to 5 eggs
Incubation : 38 days
Longevity : 20 years[/vc_column_text][vc_single_image image=”5121″ img_size=”1200″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]